AUKTORISERAD INSTALLATÖR, SERVICETEKNIKER OCH ÅTERFÖRSÄLJARE

Om Oss

Fukt & Vent i Stockholm AB startades 2001 med en affärsidé att avhjälpa oönskade fukt och mögelproblem i först och främst krypgrunder.

Företaget har sedan 2001 drivits av samma ägare med hundratals nöjda kunder och god ekonomi i bagaget, vår inriktning har varit installationer av avfuktare i krypgrunder med alla kringliggande arbeten som sanering av mögel, plastning, el-installationer, byte av grundmassor och eventuellt skadat material.

Vi kan i många fall vara behjälpliga med att ombesörja entreprenader som snickeriarbeten och ombyggnationer åt våra kunder vilka i första hand är privatpersoner men också bostadsrättsföreningar, större och mindre byggföretag. På vår väg har vi självklart sprungit över vissa andra arbeten inom byggbranschen vilka vi har åtagit oss med många nöjda kunder som följd.

Fukt & Vent AB är också stolta att nu vara en del av Muntersfamiljen, då vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer åt Munters. Munters är fortfarande efter 60 år branschen världsledande inom fruktindustrin och tillverkning av avfuktare i alla storlekar.

Fukt & Vent AB har även avtal med NCC AB där vi är underentreprenör då det kommer till olika typer av sanering, vattenskador, mögelskador mm.

Vårt framtida mål är att utöka vår kontakt med privatpersoner för att i större utsträckning och område få presentera våra lösningar inom krypgrundsproblematiken. Fukt & Vent AB har ett brett kontaktnät vilket gör oss till ett företag med många fördelar. I våra kontakter med Fastighetsägare, Förvaltare, Byggare och Privatpersoner har vi inga begränsningar i vilka åtgärder vi utför.

Leverantörer & Sammarbetspartners